ODVEDOŠE NAM SERGEJA IZ EVROPE: SMS dobija 20 miliona evra PO SEZONI, ovo je teško odbiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 09:30

ODVEDOŠE NAM SERGEJA IZ EVROPE: SMS dobija 20 miliona evra PO SEZONI, ovo je teško odbiti

Nije raspoložen, ali...

Sergej Milinković-Savić je glavni lik svake letnje transfer sapunice već godinama unazad i to je nešto što se, čini se, neće promeniti ni u vremenu koje sledi. Nova vest je posebna, jer ovog puta ne traže evropski velikani Srbina, već su arapski novci u igri.

Naime, Al Hilal je poslao ponudu srpskom reprezentativcu, a ona glasi - 20 miliona evra po sezoni.

Pouzdani italijanski novinar Nino Šira prenosi da je ponuda više nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primamljiva, ali da Sergej ima želju da ostane u Evropi.

Naravno, to je inicijalna reakcija i moguće da će se stvari promeniti, a barem što se ovog leta tiče prvi u redu za potpis Milinković-Savića jeste Juventus, barem su to najčešće priče u Italiji.

Pitanje je da li Sergej ima želju da ode i u Juve trenutno, budući da je sa Laciom izborio Ligu šampiona, dok će Stara dama naredne sezone igrati u trećem po rangu evropskom takmičenju, Ligi konferencija.

Jedno je sigurno, i ovog leta ćemo svašta slušati o potencijalnim transferima Sergeja Milinković-Savića.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.