ODUŽILI SE NAVIJAČIMA ZA FENOMENALNU ATMOSFERU: Igrači Zvezde sa mladim FANOVIMA posle meča (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 22:55

ODUŽILI SE NAVIJAČIMA ZA FENOMENALNU ATMOSFERU: Igrači Zvezde sa mladim FANOVIMA posle meča (VIDEO)

Fenomenalna slika poslata je iz Beograda ove večeri.

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedili sa 5:0 Kairat u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i prošli u narednu rundu. Pored sjajne igre izabranika Dejana Stankovića meč je obeležila i publika., Na tribinama je bilo skoro 22 hiljade navijača, a sve su to bila deca mlađa od 14 godina, naravno uz određeni broj starijih koja su ih dovela.

Igrači su posle utakmice optrčali počasni krug oko stadiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Krenuli su od istoka, gde su mladi navijači skandirali "Mi smo Cigani, najjači smo najjači".

Zatim su se i slikali sa navijačima ispred severne tribine.

Odužili se igrači Zvezde svojim navijačima. Mladi fanovi su napravili fenomenalnu atmosferu i bilo bi lepo da crveno-beli opet dobiju jednu ovakvu kaznu, jer je Beograd poslao najlepšu sliku u svet ove večeri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.