ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM: Hauard je ZATRPAO koš Zvezde, ali nije propustio da čestita šampionu Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 00:10

ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM: Hauard je "ZATRPAO" koš Zvezde, ali nije propustio da čestita šampionu Srbije

Fenomenalno je igrao pogotovo u drugom poluvremenu.

Crvena zvezda je izgubila sa 91:90 u Beogradu u meču 22. kola Evrolige. Dominirali su crveno-beli u prvom delu, ali Martin Hauard je Zvezdi ubacio je čak 26 poena (od 32 ukupno) u drugom poluvremenu i bio je uz Čima Monekea ključni faktor u preokretu.

Ubacio je i sedam od deset trojki pred rasprodatim tribinama Beogradske arene. Plej Baskonije je bio oduševljen atmosferom na meču.

- Čoveče, ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je verovatno najizazovnije mesto na kom sam igrao u karijeri. Čestitam Crvenoj zvezdi i celoj organizaciji, kao i navijačima. Utakmica je bila poprilično emotivna. Postajemo bolji kao tim na ovakvim mečevima. Neverovatno prvo poluvreme su odigrali bez promašaja, ali podigli smo nivo odbrane u drugom i potez Monekea je presudio. Želim da mu čestitam i na ofanzivnom skoku koji je uhvatio u završnici, ali ovo je timska pobeda - rekao je Hauard posle utakmice.

Evroliga 22. kolo

četvrtak:

Efes - Barselona 98:74

Crvena zvezda - Baskonija 90:91

Alba - Bajern 65:82

Olimpijakos - Makabi 89:72

Virtus - Asvel 73:63

petak:

Žalgiris - Fenerbahče (19)

Monako - Real (20)

Panatinaikos - Partizan (20.15)

Valensija - Olimpija Milano (20.30)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.