ODSTRANIO GA IZ REPREZENTACIJE ZBOG HIMNE: Ljajić pre godinu dana pokazao šta stvarno misli o Mihajloviću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 10:44

ODSTRANIO GA IZ REPREZENTACIJE ZBOG HIMNE: Ljajić pre godinu dana pokazao šta stvarno misli o Mihajloviću (FOTO)

Poštovanje do neba i ništa sem toga.

Prošlo je tačno godinu dana otkako nas je napustio legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović. Taj 16. decembar 2022. bio je dan kad su se svi poklonili velikanu, bilo oni koji su se slagali s njim u svakom trenutku, bilo oni koji baš i nisu uvek.

Dok je bio selektor Srbije, Miha je bio poznat i po tome što je insistirao da uvek mora da postoji disciplina i odgovornost, a od svih igrača je tražio da pevaju himnu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zbog toga je došlo do problema sa Ademom Ljajićem, koji nije pevao himnu, pa je za vreme Mihajlovićevog selektorskog mandata udaljen iz nacionalnog tima.

Međutim, kad je Mihajlović preminuo, tad se Adem Ljajić na veoma dirljiv način oprostio od bivšeg selektora, objavivši na svom Instagram nalogu zajedničke fotografije, koje pokazuju više od svega koliko su zapravo poštovali.

Među njima je bilo i nesuglasica, ali iznad svega je bilo veliko međusobno poštovanje.

A post shared by Adem Ljajić (@_ademljajic_)

Fotografije koje je objavio Ljajić govori mnogo više od reči...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.