ODRIČE SE MILIONA: SMS želi da pređe u OVAJ klub, poverio se na aerodromu prijateljima

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 19:26

ODRIČE SE MILIONA: SMS želi da pređe u OVAJ klub, poverio se na aerodromu prijateljima

Reprezentativac Srbije bi nazad u Evropu.

Sergej Milinković-Savić stigao je u u Al Hilal pre šest meseci, ali bi već sada, navodno, rado napustio Saudijsku Arabiju.

Vezista reprezentacije Srbije sreo se prošle sedmice sa nekadašnjim saigračima iz Lacija na areodromu u Rijadu i prema navodima pojedinih italijanskih medija, izrazio je želju da se vrati u rimski klub.

Srpski as se odlično snašao u Al Hilalu i na 16 utakmica je postigao osam golova uz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri asistencije, a klub se nalazi na liderskoj poziciji na tabeli.

Ipak, Milinković-Savić se verovatno uželeo evropskog fudbala i mogao bi da pođe stopama Džordana Hendersona koji je napustio Al Etifak i preselio se u Ajaks, dok se spekuliše da i Karim Benzema želi da raskine ugovor sa Al Itihadom.

Milinković-Savić je potpisao trogodišnji ugovor sa Al Hilalom za koji navodno treba da dobije 20 miliona evra, a Saudijci su platili obeštećenje Laciju “teško” 40 miliona evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.