ODMAH POSLE GOLA DORTMUNDU: Siti kao nikad NAGRADIO De Brujnea!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 12:38

ODMAH POSLE GOLA DORTMUNDU: Siti kao nikad NAGRADIO De Brujnea!

Kapiten trasirao put ka pobedi Građanima.

Kapiten Mančester sitija Kevin de Brujne potpisao je novi, četvorogodišnji ugovor sa ovim klubom, ozvaničeno je danas.

Porto je iznenađujuće stigao do četvrtfinala Lige šampiona, i večeras (21.00) će se u Sevilji (zbog korona karantina u Portugalu) nameriti na Čelsi, koji je veliki favorit. Kvota na dvojku je 1,88, iks je 3,40, a kec čak 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto - Čelsi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Belgijanac je stavio paraf na ugovor koji ga veže sa klubom iz Mančestera do 2025. godine, iako se prošle zime pričalo i o njegovom eventualnom odlasku.

Naravno, o tome se govorilo tokom trajanja borbe Mančester sitija sa UEFA (Unija evropskih fudbalskih asocijacija) zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Tada je Građanima pretila višegodišnja suspenzija iz evropskih takmičenja, ali su oni ipak uspeli da se izvuku i prođu sa samo manjim ekonomskim ožiljcima. Tokom tog perioda De Brujne je na pitanje da li bi ostao u Sitiju ukoliko ovaj tim ne bi igrao Evropu, dao negativan odgovor.

Contract Extension till 2025📝

👑Kevin De Bruyne.

Four more years of having the best Midfielder in the world 🌍. Inject it in my Cephalic Vein. 💉💪 pic.twitter.com/LYX7QqP3lc

— Luigi Riva💡 (@TundeVorm) April 7, 2021

Podsetimo, strelac vodećeg gola, u pobedi četvrtfinala Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda, imao je još dve godine aktuelnog ugovora, ali Siti nije želeo da rizikuje, već mu je dodelio povišicu i obavezao ga na vernost do 34. rođendana.

Kevin de Brujne je prošle sezone proglašen za najboljeg igrača Premijer lige, a od starta novog šampionata, uz malo problema sa povredama, upisao je 33 mečeva, uz osam golova i 16 asistencija.

Back to “what I like the most” 😁😍🏀🙌🏻

A post shared by Mirjam Poterbin💝 (@mirjampoterbin) on Jan 7, 2019 at 6:58pm PST

Draft2018#soproud❤️

A post shared by Mirjam Poterbin💝 (@mirjampoterbin) on Jun 21, 2018 at 3:35pm PDT

Gameday vs Red Star🙈🏀😍👓🌞

A post shared by Mirjam Poterbin💝 (@mirjampoterbin) on Mar 30, 2018 at 4:05am PDT

Run and be happy 😍😎👣🏃‍♀️

A post shared by Mirjam Poterbin💝 (@mirjampoterbin) on Oct 30, 2017 at 5:56am PDT

Running#Valenciabeach#evening#importantgame🏃😎🏀❤️

A post shared by Mirjam Poterbin💝 (@mirjampoterbin) on Jun 13, 2017 at 11:17pm PDT

❤️🏆💪🏻

A post shared by Mirjam Poterbin💝 (@mirjampoterbin) on May 20, 2018 at 4:00pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.