ODLUČENO JE: Srbija će u FED kupu Kanadi dočekati u ovom gradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUČENO JE: Srbija će u FED kupu Kanadi dočekati u ovom gradu

Susret na programu 17. i 18. aprila.

Kraljevo će 17. i 18. aprila biti domaćin plej-of meča za plasman u kvalifikacije Svetske grupe FED kupa 2021, dogovoreno je na sastnku grdskih čelnika Kraljeva i predstavnika Teniskog saveza Srbije. Odluka je pala za Kraljevo posle odlične organizacije tog grada meč Dejvis kupa protiv Hrvatske 2015. i 2018. kao i FED kupa protiv Španije 2016.

Srbija će u Kraljevu ugostiti reprezentaciju Kanade, a domačini smo jer je poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << susret dve selekcije održan u Montrealu 2014.

FED kup reprezentacija Srbije plasman u plej-of obezbedila početkom februara na takmičenju Evro-afričke zone u Luksemburgu. Osim Srbije, do plej-ofa je stiglo još pet selekcija Argentina, Italija, Meksiko, Poljska i Ukrajina

BONUS GALERIJA

Pogledajte fotografije Jane, ćerke Dijega Maradone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.