ODLUČENO JE: Odlaže se poslednje kolo polusezone zbog nevremena

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUČENO JE: Odlaže se poslednje kolo polusezone zbog nevremena

Svi mečevi biće na proleće.

Posle meča Partizana i Mačve koji je odigran u skoro nemogućim uslovima po snegu koji bez prestanka pada od juče, ''Blic'' saznaje da zbog padavina mečevi 21. kola Superlige Srbije najverovatnije neće biti odigrani danas, već će zbog snega biti odloženi za prolećni deo sezone.

Sve će biti jasnije neposredno pred početak mečeva jer sudija i delegat moraju da se uvere u to da postoje svi uslovi da se odigraju sve utakmice. Među >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mečevima koji bi mogao da bude odložen je i utakmica Čukaričkog i Crvene zvezde na Banovom Brdu.

Meč koji bi mogao da bude odigran je u Surdulici gde Radnik dočekuje Bačku pošto je na jugu Srbije nešto viša temperatura.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.