ODLOŽENI mečevi Javor - Partizan i Rad - Čukarički

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLOŽENI mečevi Javor - Partizan i Rad - Čukarički

Zbog obaveza beogradskih klubova u kvalifikacijama za Ligu Evrope odlučeno je da njihovi mečevi u 2. kolu Linglong Superlige ne budu odigrani predstojećeg vikenda, već da se pomere

Partizan i Čukarički biju bitku na evro sceni ove nedelje, zbog čega su im čelnici Zajednice Superlige i FSS izašli u susret.

Naime, odlučeno je da njihovi dueli u Linglong Superligi, koji su planirani tokom predstojećeg vikenda, budu odloženi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizan je trebalo u 2. kolu domaćeg šampionata da gostuje Javoru u Ivanjici, a Čukarički Radu na Banjici, ali je donesena odluka da ta dva duela budu igrana naknadno.

"Odlaganje utakmicaJavor - Partizan i Rad - Čukarički je u opštem interesu srpskog fudbala. Partizan i Čukarički brane čast našeg takmičenja, sakupljaju bodove i utiču na rejting u Evropi i zato ova odluka ima čvrtso utemeljenje. U dogovoru sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije odlučeno je da ove utakmice budu odigrane u prvom slobodnom terminu", objasnio je za "Sportski žurnal" direktor Superlige Vladimir Bulatović.

Partizan u kvalifikacijama u Ligi Evrope gostuje u Velsu ekipi Kohan Ki Nomads u četvrtak, dok Čukarički istog dana igra u Norveškoj protiv Moldea.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Odložene utakmice Javor - Partizan i Rad - Čukarički

Izvor: RTS, 23.Jul.2019

. Utakmice 2. kola Superlige Srbije Javor - Partizan i Rad - Čukarički odložene su uoči obaveza Partizana i Čukaričkog u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.