ODLIČAN DEBI BAJKOVIĆA: Primio gol glavom sa 16 metara, ali sprečio poraz Lirsa (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLIČAN DEBI BAJKOVIĆA: Primio gol glavom sa 16 metara, ali sprečio poraz Lirsa (VIDEO)

Bivši golman Crvene zvezde Boban Bajković već u prvom meču u dresu Lirsa pokazao je da će biti veliko pojačanje za tim Slaviše Stojanovića bez obzira što je u duelu sa Standardom savladan od strane Van Dama udarcem glavom sa oko 16 metara.

U nastavku meča Bajković je blistao na golu i nije dozvolio gostima iz Liježa da ga savladaju u 94. minutu kada je jednu loptu koju su već svi videli u golu sprečio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da pređe gol liniju sačuvavši tako bod svom timu (2:2).

hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

ODLOŽENO KOLO: Zvezda gostuje u Čačku


Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga zaratila sa ‘pravom’ Zvezdom: Niste više veliki


WTA: Ana Ivanović sigurna na startu turnira u Pekingu





Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DONT MIKS FROGS END GRENDMADERS: Bajković pod stare dane mora da uči engleski

Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2014

U prvom intervjuu datom za srpske medije posle debija u dresu Lirsa bivši golman Crvene zvezde Boban Bajković otkrio je da će ipak morati ozbiljnije da se pozabavi učenjem stranih jezika pošto u Belgiji baš i ne razumeju srpski.. . - Zajedno sa stanom, stiže i profesor engleskog. Ovde pričaju...

Nastavak na HotSport.rs...

ŽUPLER LIGA: Bajko u timu kola (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2014, 14:55

Bivši golman Crvene zvezde Boban Bajković debitovao je za Lirs u belgijskom šampionatu i primio je dva gola od Standarda iz Liježa. Ipak, tim koji sa klupe predvodi Slaviša Stojanović izborio je nerešen rezultat 2:2, a srpsko-crnogorski čuvar mreže je i pored primljenih golova bio junak utakmice....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.