ODLAZI U AZIJU: Stigla PRIMAMLJIVA ponuda za Ledeja

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 09:20

ODLAZI U AZIJU: Stigla PRIMAMLJIVA ponuda za Ledeja

Teško će ga zadržati crno-beli.

KK Partizan je posle decenije posta uspeo da se domogne titule u ABA ligi. Ipak, sada je veliki problem zadržati najveće zvezde tima. Otišli su Kevin panter i Matijas Lesor, a velike su šanse da tim napusti i Zek Ledej.

Izrael Hajom donosi informaciju o interesovanju Makabija i unosnoj ponudi za krilnog centra. Navodi se da je tim iz Azije (koji igra u Evropi) nakon dovođenja Tamira Blata okrenut visokim pozicijama.

Aleks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pojtres i Džerel Martin ne ostaju u klubu, pa u Ledeju vide sjajnu zamenu.

U protekloj evroligaškoj sezoni Amerikanac je na 39 mečeva u proseku davao 11,4 poena uz 5,1 skok. U ABA ligi je davao 12,3 uz 5,2 uhvaćene lopte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.