ODLAZAK SA KROVA: Iz Superlige u Uzbekistan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 17:32

ODLAZAK SA KROVA: Iz Superlige u Uzbekistan!

Finiširan transfer...

Doskorašnji fudbaler Voždovca Miloš Milović karijeru će nastaviti u Navbahoru, viceprvaku Uzbekistana, saopštio je beogradski klub.

Milović je u leto 2020. godine došao u Voždovac i od tada je odigrao 77 utakmica u svim takmičenjima, a samo u dve nije bio starter. On je na terenu proveo 6.721 minut u dresu kluba sa Dušanovca.

Pet puta se upisao u listu strelaca, a ove sezone je golom protiv Radničkog iz Niša doneo tri boda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svom timu. Dobre partije u beogradskom klubu obezbedile su mu i poziv u seniorsku selekciju Crne Gore.

Ovaj 27-godišnji defanzivac oprostio se od saigrača u Antaliji i poželeo im mnogo sreće u nastavku sezone.

- Izuzetno sam zahvalan Voždovcu što mi je dao priliku da se afirmišem kao igrač. Proveo sam prelepe skoro tri godine u klubu i 'krov' smatram svojom drugom kućom. Iako nije bilo lako doneti odluku, usaglasili smo se da je vreme za naredni korak u mojoj karijeri i nadam se da je Navbahgor pravi izbor - rekao je Milović.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.