ODGOVORIO NA LAZETIĆEVE PROZIVKE: Milojević govorio o afričkom fudbalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 20:53

ODGOVORIO NA LAZETIĆEVE PROZIVKE: Milojević govorio o afričkom fudbalu

Treće poluvreme u Bačkoj Topoli.

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su na gostovanju TSC-u (3:1) u 23. kolu Mozzart bet Superlige, a zanimljivo je bilo posle meča.

Trener domaćih Žarko Lazetić je neposredno posle meča izjavio da "sila Boga ne moli, ali ni Bog silu ne voli", a odgovor je stigao na konferenciji za medije.

Strateg Crvene zvezde je istakao da bi voleo da se priča o fudbalu.

- Taj neki rat koji se vodi da je neko ugrožen, neko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije, malo sam umoran, nisam hteo ni ovde da pričam o tome. Malo je degutantno, hajde da pričamo o fudbalu. Mi imamo Krasoa koji je prvak Afrike, TSC ima odlične igrače, Stojić, Jovanović - rekao je Milojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.