ODGOVORIO MU! Evo zašto selektor Kanade nije pružio ruku Zlatku Daliću

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 19:49

ODGOVORIO MU! Evo zašto selektor Kanade nije pružio ruku Zlatku Daliću

"Nesporazum"

Selektor Kanade Džon Herdman odgovorio je na komentare stratega Hrvatske Zlatka Dalića da nije prišao da mu čestita pobedu nakon utakmice drugog kola Mundijala u Kataru, koju su Vatreni dobili sa 4:1.

Dalić je istakao da je to bio nesportski gest Herdmana, koji je i pre utakmice sa kockastima imao jednu nekorektnu izjavu.

Herdman se pravda da je u pitanju samo nesporazum.

- Rukovali smo se pre utakmice. Na kraju utakmice sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hteo da uradim ono što i sa belgijskim selektorom Martinezom i svakim drugim trenerom. Kad sam se okrenuo, Dalić je već bio u terenu i slavio je sa igračima. Imao je šta da proslavi, pobedio je Kanadu. Kad sam ušao u teren, rukovao sam se sa sudijom, sa igračima, ali njega nisam video - izjavio je Herdman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.