ODE I ON U TRENERE: Forlan preuzima VELIKANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2019, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODE I ON U TRENERE: Forlan preuzima VELIKANA

Urugvajac uskoro u novoj ulozi.

Legendarni urugvajski fudbaler Dijego Forlan nedavno je završio igračku karijeru, a ostalo mu je još da odigra oproštajnu utakmicu u domovini. Ipak, iako je okačio kopačke o klin, on neće napustiti fudbal, već će uploviti u trenerske vode.

Svetski mediji preneli su vest da je Forlan prvi kandidat da preuzme urugvajskog velikana Penjarol, koji je ove sezone ostao bez titule i uprava želi da se zahvali na saradnji aktuelnom strategu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dijegu Lopezu.

Diego Forlán is reportedly one of the candidates to take over as Peñarol manager as the future of current manager Diego Lopez is uncertain.

RT if you would like to see this happen! pic.twitter.com/jg9jSYXj96

— Warriors of Uruguay (@UruguayanHeroes) December 16, 2019

Forlan je fudbalom počeo da se bavi sa 11 godina upravo u Penjarolu, ali je ubrzo još kao dečak promenio sredinu. Međutim, ispunio je dečačke snove kada je u sezoni 2015/16 nastupao za Penjarol i na 34 utakmice u svim takmičenjima zatresao je mrežu osam puta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on Sep 23, 2019 at 8:21am PDT

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on Jun 15, 2019 at 7:53am PDT

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on May 6, 2019 at 10:02am PDT

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on Apr 12, 2019 at 9:14am PDT

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on Jan 19, 2019 at 4:55pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.