ODE ČIKA MIŠA: Mladost ostala bez trenera pred plej-aut

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 22:19

ODE ČIKA MIŠA: Mladost ostala bez trenera pred plej-aut

Posle samo 20 dana.

Fudbaleri Mladosti iz Lučana ostali bez trenera po završetku regularnog dela prvenstva.

Dragačevo je napustio Milorad Kosanović posle tek nešto više od 20 dana i Lučanci će pred plej-aut u potragu za novim stručnjakom.

- Rukovodstvo nije bilo zadovoljno sa dva boda u tri utakmice, iako su prethodno toliko osvoji u deset kola. Očekivali su, valjda, da ćemo sve pobediti. Rastali smo se na njihovu inicijativu, smatraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će oni to bolje da rade. Molili su me da dođem pre nekoliko nedelja. Prihvatio sam poziv na sugestiju prijatelja, ali sada odlazim srećan. Želim im opstanak, zaslužuju to zbog mladih igrača i infrastrukture - rekao je Kosanović za Mozzartsport.

Od dolaska Kosanovića Lučanci su uspeli da ostanu neporaženi u dva od tri susreta osvojivši po bod (0:0) protiv Napretka i novosadske Mladosti, uz poraz od Novog Pazara (1:3).

Kosanović je ranije radio kao trener u Crvenoj zvezdi, Sremu iz Sremske Mitrovice, ljubljanskoj Olimpiji, Novom Pazaru, triput je bio trener čačanskog Borca, a pre Radničkog vodio je još Radnik i Napredak

Lučanci posle 30 utakmica imaju učinak od četiri pobede, 11 remija i 15 poraza te sa 23 osvojena boda borbu za opstanak dočekuju sa 14. pozicije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.