ODBIO MILIONE: Poznato zašto je PROPAO transfer Andrije Živkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 17:21

ODBIO MILIONE: Poznato zašto je PROPAO transfer Andrije Živkovića

Pravi razlog...

Srpski fudbaler Andrija Živković ostaće u redovima PAOK do kraja sezone iako je bio blizu transfera u Krasnodar.

Ruski klub je ozbiljno "zagrizao" za njegove usluge. Pripremili su 7.500.000 evra obeštećenja što bi zadovoljilo čelnike grčkog tima, posebno ako se uzme u obzir da je on stigao kao slobodan agent iz Benfike.

On sam bi imao rastuću platu na osnovu trogodišnjeg ugovora, otkrivaju ruski mediji. Za prvu sezonu dobio bi 1.800.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra, u drugoj bi prihodovao 2.000.000, a u završnoj godini 2.200.000 uključujući i bonuse. To je znatno veća brojka u odnosu na ono što prihoduje u PAOK u ovom trenutku (1.200.000).

Iako su sve strane bile zadovoljne brojkama, kao i otac Andrije Živkovića koji bi dobio 30 odsto od ukupnog transfera, sam fudbaler je na kraju odlučio da odbije Krasnodar, a razlog je, tvrde Rusi - prinova koja će stići u porodicu Živković uskoro.

Naime, devojka srpskog reprezentativca Elizabeta bi uskoro trebalo na svet da donese njegovo dete, pa je odlučio da ne izlaže svoju porodicu dodatnom naporu i stresu prilikom selidbe i slično.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.