ODALI POŠTU PREMINULOM SRBINU: Navijači PSŽ-a SKANDIRALI Milošu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODALI POŠTU PREMINULOM SRBINU: Navijači PSŽ-a SKANDIRALI Milošu (VIDEO)

Održana je i minuta ćutanja.

Navijači PSŽ-a odali su poštu Srbinu. Miloš, Miloš, Miloš skandirao je ceo stadion. Ovo je iznenadilo sve koji nisu iz Pariza. Reč je o Milošu Brođancu, koji nije baš toliko poznat u Srbiji, a nedavno je repminuo.

Brođanac je čak 25 godina radio kao šef obezbeđenja na ovom stadionu i svako ko je posećivao utakmice PSŽ-a u prethodne dve i po decenije je vrlo dobro znao ko je on. Čak mu je i predsednik PSŽ-a Naser al-Kelaifi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dao čitulju u novinama nakon što je 15. februara preminuo.

Posebno su ga cenili navijači, i to oni najvatreniji ultrasi, među kojima ima upravo i dosta Srba, koji su mu posvetili pomenutu koreografiju, a bio je i minut ćutanja.

Inače, PSŽ je dobio Bordo sa 4:3, a meč je obeležio kontraverzni crveni karton Nejmara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda nemačka atletičarka Alisa Šmit

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.