OD PRVOG DO REKORDA: Pogledajte sve Lebronove poene u karijeri (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 13:24

OD PRVOG DO REKORDA: Pogledajte sve Lebronove poene u karijeri (VIDEO)

Apsolutna dominacija.

Lebron Džejms zakoračio je u, najbolju ligu na svetu, NBA, 2003. godine i već u prvoj sezoni nagovestio da će biti poseban, odmah je dobio nagradu za najboljeg rukija i nagovestio nezapamćenu dominaciju.

O tome da li je najveći igrač ikada može da se debatuje, a da je najkonstantiji i najdugovečniji to se ne može poreći. Lebron je bio jedan od najboljih igrač lige već posle jedne sezone, a i sada 20 godina kasnije se to isto može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reći.

Svoju legendarnost još jednom je potvrdio obaranjem rekorda Karima Abdul-Džabara po broju postignutih poena u karijeri, a "ESPN" je napravio izvanrednu grafiku svakog koša Džejmsa od početka karijere, pa sve do poslednjeg prethodne noći.

38,388+

All The King's buckets 🔥

(via @kirkgoldsberry)pic.twitter.com/SO2t74DlYj

— SportsCenter (@SportsCenter) February 8, 2023

Džejms je za 20 sezona najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu odigrao 1.410 utakmica.

Postigao je, dakle, 38 390 poena, što ga čini najboljim poenterom NBA lige svih vremena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.