OD PONEDELJKA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Zvezda ispunjava želju Dejana Stankovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 19:16

OD PONEDELJKA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Zvezda ispunjava želju Dejana Stankovića!

Sve se menja...

Fudbalski klub Crvena zvezda će od ponedeljka započeti infrastrukturne radove u Ljutice Bogdana. Kako prenosi "Mozzart Sport", crveno-beli su posredstvom FSS od UEFA dobili donaciju vrednu 500.000 evra i već znaju na šta će je potrošiti.

Na stadionu "Rajko Mitić" će bizi zamenjena travnata podloga i na njeno mesto postavljena hibridna koja je svoj debi doživela pre sedam godina na Evropskom prvenstvu.

Pre Zvezde su takve terene dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TSC, Dubočica i Loznica, a to je ujedno i promena koju je Dejan Stanković želeo tokom svog mandata. Ipak, ona će sačekati Baraka Bahara i igrače kada se 19. juna vrate sa odmora.

Pored toga, menjaće se i podloga na pomoćnom terenu ispod severne tribine.

Pogledajte kako izgleda Natalija Vajdova, ćerka Marjana Vajde

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.