OD NJEGA SE OČEKUJU BOLJE PARTIJE: Anđušić ambiciozan pred novu sezonu - Jasni su ciljevi, nemamo šta da krijemo

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2023, 21:36

OD NJEGA SE OČEKUJU BOLJE PARTIJE: Anđušić ambiciozan pred novu sezonu - "Jasni su ciljevi, nemamo šta da krijemo"

Zadovoljan je igračkim kadrom.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić izneo je očekivanja pred početak nove sezone.

Crno-beli su došli do titule ABA lige i bili na korak od plasmana na fajnal-for Evrolige u pređašnjoj sezoni, a bek je još jednom istakao koliko je značajan taj rezultat.

- Svi smo bili emotivno ispražnjeni posle sezone u kojoj smo osvojili titulu. Trebalo nam je da se dobro odmorimo, da se napune baterije i da sa još većom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << motivacijom uđemo u sledeću sezonu - izjavio je Anđušić i dodao:

- Napravili smo veliki rezultat, prošlo je tačno dva meseca od osvajanja titule. Stvarno fenomenalna sezona u svakom smislu je iza nas, a jedina žal je za tim plasmanom na F4 koji je toliko bio blizu. Ipak, mislim da smo ostvarili sjajan rezultat u Evroligi, uz osvajanje titule u ABA ligi, gde smo opet najtrofejniji klub, što našim navijačima mnogo znači - naveo je Anđušić.

Danilo je imao promenljivu prethodnu sezonu, što se tiče svojih igara, a u novom poglavlju očekuje još veća dostignuća crno-belih.

- Velika je stvar što smo zadržali veliki deo ekipe, lakše ćemo se uklopiti sa novim igračima, a ciljevi ostaju isti – titula u AdmiralBet ABA ligi, voleo bih lično da se osvoji i Kup Radivoja Koraća, kao i naša domaća liga i da u Evroligi što dalje doguramo. Plej-of i F4 je svima cilj, svi se spremamo za to, ne treba da krijemo - zaključio je Anđušić.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.