OČITO NE IDE, DAJ DA PRESEČEM J***TE... Kecmanović izgoreo od besa posle još jednog poraza

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 23:01

"OČITO NE IDE, DAJ DA PRESEČEM J***TE..." Kecmanović izgoreo od besa posle još jednog poraza

Nije mu lako u poslednje vreme.

Miomir Kecmanović je u prvom kolu Vimbldona izgubio od Dijega Švarcmana sa 6:0, 6:3, 6:4.

On kaže da će se truditi da razmišlja pozitivno uprkos lošoj formi u kojoj se nalazi.

- Nije da sam odigrao bogzna kako ni treći set, malo sam više ubacio u teren… Bezveze sam igrao, teško da sam tako mogao da dobijem. Očekivao sam da ću bolje igrati, ali nisam našao nikakav ritam od početka, jednostavno se nisam snašao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slabo sam odigrao, to je to - kaže Kecmanović.

Na pitanje koji su uzroci loših igara, Miomir odgovara:

- Nekoliko mečeva je bilo baš blizu, gubio sam 7:6 u trećem na primer. Posle toga padne samopouzdanja, kao kad sneg krene da se kotrlja i nastaje sve veća grudva. Lako je da ide od lošeg ka gorem, a teže je vratiti se. Moram da probijem, da se izborim. Siguran sam da će kad-tad morati da se okrene, ne može doveka ovako.

Srpski teniser kaže da bi mu pauza možda dobro došla.

- Toliko jurim s turnira na turnir da napravim rezultat… Videću šta ću dalje. Prijavio sam Gštad, Hamburg, Kicbil. Obično idem u SAD, probaću sad na šljaci. Možda i preskočim neki, čisto da se odmorim malo. Od Banjaluke tri meseca igram, gubio sam početkom nedelje, napravim pauzu dan-dva, treniram četiri dana i opet turnir. Očito ne ide, daj nešto da presečem, je.. te. Gore od ovoga teško, mogu samo nabolje od ovoga.

Kecmanović je trenutno 41. teniser sveta, ali nije odbranio treće kolo na Vimbldonu.

- Nisam više gde sam bio, pao sam, ali šta sad – mogu da budem negativan i da se blatim, ali time sebi samo otežavam još više, bolje da probam pozitivno i da nađem neko rešenje. Dobra stvar u tenisu je što treba jedna dobra nedelja i opet si u vrhu… Želim da se bolje osećam na terenu, da bolje igram. Želim da se ne ubedačim i da mi ne bude muka od tenisa, tek će onda da bude problem.

Za kraj, Miomir kaže da u slobodno vreme voli tišinu.

- Stalno je neki haos, ljudi oko mene, tada volim da sam sa sobom, da su mir i tišina. Šetnja, ležanje u prirodi, plivanje, samo da nije haos oko mene.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Elena Gvoić, devojka fudbalera Alekse Terzića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.