Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČINSKI: Klop je ozbiljno zabrinut za Grujića!

Epilog susreta Čelsija i Liverpula za nemačkog stratega je nebitan. Prioritet je zdravstveno stanje Marka Grujića. 
Naš Marko Grujić doživeo je nezgodnu povredu glave nakon duela sa Bernardom Traoreom u prijateljskom meču Liverpula i Čelsija. Nije samo domaća javnost bila zabrinuta za Markovo zdravlje. Jirgen Klop je posle utakmice objasnio zbog čega mu nije svejedno.
– Generalno, najveći problem za mene je to što je Marko Grujić >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u bolnici. On ne može ničega da se seti. To nije baš “kul” za mladog momka u ovoj situaciji. Povrede se dešavaju u predsezoni. Mogu da se dogode, objasnio je Klop.
Brz oporavak talentovanom vezisti žele svi iskreni ljubitelji fudbala.
Pripremio: Stefan Stupar
The post OČINSKI: Klop je ozbiljno zabrinut za Grujića! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.