OČEKUJE NAS BORBA VEKA: Sprema se bokserski spektakl!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023, 18:35

OČEKUJE NAS BORBA VEKA: Sprema se bokserski spektakl!

Dočekali smo...

Ljubitelje boksa uskoro očekuje dugo očekivani spektakl, pošto je i zvanično dogovorena borba Tajsona Fjurija i Oleksandra Usika.

Kako prenose britanski mediji, Fjuri i Usik su potpisali ugovor kojim su se obavezali da boksuju za titulu u superteškoj kategoriji.

Iako još uvek nije poznat tačan datum borbe, očekuje se da ona bude ordžana krajem decembra ili početkom januara i to u Saudijskoj Arabiji.

Od ranije je poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će Fjuri, pre ovog spektakla, biti deo još jedne vrlo atraktivne borbe, pošto će u oktobru boksovati protiv Frensisa Nganua.

Vest o sudaru Ukrajinca i Britanca izazvala je pravu euforiju među ljubiteljima boksa, koji su dobili borbu koja je kod mnogih okarakterisana borbom veka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fjuri i Usik – zakazana "borba veka"

Izvor: B92, 29.Sep.2023

Zvanično, dogovorena je borba Tajsona Fjuija i Oleksandra Usika za ujedinjenje titula u teškoj kategoriji.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.