Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČEKUJ NEOČEKIVANO KOD IBRE: Sve je moguće, pa i da se povučem

Najbolji fudbaler Švedske i Pari Ser Žermena Zlatan Ibrahimović biće zvezda prelaznog roka narednog leta.

Mnogi evropski mediji ovih dana pišu da će Zlatan ibrahimović otići iz Pari Ser Žermena, kao i da su potencijalne destinacije u Engleskoj i Italiji. Međutim, najbolji švedski napadač svih vremena pruža i novu soluciju:
– Sve je moguće tokom sledećeg leta. Možda se jednostavno povučem. Niko nije o tome razmišljao. Više bih voleo da se povučem dok >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sam na vrhu – rekao je Ibra.
Najveću kandidaturu za njegovo angažovanje istakao je Vest Hem, a konačnu odluku doneće kada se svi zainteresovani klubovi budu izjasnili.
– Kada sve karte budu na stolu videću u kom pravcu ću krenuti – poručio je Zlatan ibrahimović.
Jeste li videli njegovu magiju na jučerašnjem treningu Švedske?

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibrahimović: Možda odem i u penziju na leto

Izvor: RTS, 29.Mar.2016

. Najbolji švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović zabrinuo je obožavaoce širom planete izjavom da na leto, kada mu istekne ugovor sa Pari Sen Žermenom, nije nemoguće da ode u penziju.

Nastavak na RTS...

Ibrahimović šokirao fudbalski svet: Možda je vreme za kraj

Izvor: MozzartSport.com, 29.Mar.2016

„Nekad je najbolje otići u penziju dok si na vrhu“, poručio sjajni napadač PSŽ-a..Pominjao se odlazak na Ostrvo i veliki bum Zlatana Ibrahimovića u Premijer ligi. Vesti su se smenjivale iz sata u sat, ali.. Napadač PSŽ-a odlučio je da novom izjavom šokira fudbalski svet, tačnije da do stanja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.