OČEKIVAO SAM ZVEZDU: Milojević otkrio šta će rešiti finale ABA lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 11:47

OČEKIVAO SAM ZVEZDU: Milojević otkrio šta će rešiti finale ABA lige

Strateg Podgoričana jasan.

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević izjavio je da su se dve najbolje ekipe plasirale u finale ABA lige. U finalu regionalne lige igraće Budućnost i Crvena zvezda, koja je sinoć u majstorici pobedila Igokeu.

- Očekivao sam Zvezdu u finalu, ali svaka čast Igokei na svemu što je napravila ove sezone. Čestitam Zvezdi i Dejanu Radonjiću ulazak u finale, a kad se podvuče crta, dve najbolje ekipe će se boriti za titulu. Verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će sve utakmice biti jako dobre i da će moja ekipa dati sve od sebe - rekao je Milojević za Vijesti.

U Španiji kao da svi beže od titule - Real je u nedelju remizirao sa Seviljom, Barselona sinoć nije pobedila Levante, pa Atletiko večeras (22.00) protiv Sosijedada ima priliku da napravi sjajnu zalihu pred poslednja dva kola. Kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Sosijedad.

Milojević je rekao da i Budućnost i Zvezda imaju svoje prednosti i mane.

- Pokušaćemo da sakrijemo mane, a da dovedemo do izražaja prednosti. Kako serija bude odmicala, obe ekipe će se prilagođavati. Zvezda je evroligaška ekipa, sastavljena od igrača koji su navikli da igraju teške utakmice i sigurno im finalni dueli neće biti neka nova situacija. Ali, i mi imamo momke koji su igrali bitne utakmice i osvajali trofeje, tako da sam siguran da će ljubitelji košarke uživati - istakao je trener Budućnosti.

Finale počinje u nedelju u 18.30 sati u Beogradu, a Budućnost je imala četiri dana više za odmor od Zvezde.

- Kad dođe finale, to što smo imali nekoliko dana više za odmor neće značiti mnogo. U finalu vas tera adrenalin, izvlači i poslednji atom snage iz vas - zaključio je Milojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.