OČEKIVANO: Viljareal će prijaviti Valverdea i zatražiti suspenziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 14:17

OČEKIVANO: Viljareal će prijaviti Valverdea i zatražiti suspenziju

Igrač Reala udario Aleksa Baenu posle meča.

Fudbalski klub Vilaljareal zvanično će prijaviti igrača Rel Madrida Federika Valverdea i zatražiti od La Lige njegovu suspenziju.

Valverde je fizički napao Aleksa Baenu posle meča između Viljareala i Real Madrida, navodno zbog toga što mu je Baena vređao suprugu, mada je igrač Viljareala sve to kasnije demantovao.

Član Reala napao je Baenu na parkingu i udario ga, a u Viljarealu smatraju da je neophodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvaranje postupka jer je ponašanje Valverdea nedopustivo i da je kazna neminovna. Žuta podmornica navodno ima i snimak koji dokazuje napad Valverdea na Baenu.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.