OBenon u Lukoilu

Izvor: B92, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O'Benon u Lukoilu



Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Leri O'Benon potpisao je jednomesečni ugovor sa bugarskim Lukoilom. U redove bugarskog šampiona, O'Benon je stigao iz grčkog Retimna, a za novi tim igraće samo u ULEB kupu, zbog ograničenja broja stranih igrača u bugarskom prvenstvu. O'Benon je ove sezone odigrao 8 mečeva, uz učinak od 8,6 poena.

Sa druge strane, francuski bek Mišel Morande, posle raskida ugovora sa Barselonom, potpisao je ugovor do kraja sezone sa Estudijantesom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ovaj igrač koji je visok 198 cm, i može da igra i na pozicijama beka i krila, počeo je sezonu u »Blau Grani« kao zamena za Amerikanca Aleksa Ekera, a sa Barsom je potpisao tromesečni ugovor. Medjutim, Duško Ivanović se po isteku tromesečnog ugovora, odlučio da ne nastavi saradnju sa Francuzom koji je karijeru započeo na Univerzitetu Kolorado.

Estudijantes, iako jedno od najpoznatijih imena španske košarke, trenutno je na poslednjem mestu u ACB ligi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.