Izvor: HotSport.rs, 30.Nov.2014, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRUKAO SE I RONALDO: Neverovatan promašaj najboljeg igrača sveta (VIDEO)

Real je večeras trijumfovao u Malagi odnosno došao ej do 16. uzastopne pobede u svim takmičenjima oborivši klupski rekord, ali moglo je da bude i drugačije da je Malaga uspela da iskoristi svoje šanse.

Istina imao je i klub iz Madrida svoje prilike, a najbolju Kristijano Ronaldo kojem je udarac sa svega nekoliko metara odbrani golman domaće ekipe Kameni. Neki bi rekli da je nemoguće da igrač takvog kalibra u ovakvoj situaciji ovako loše reaguje, ali evo još jednog dokaza da je u fudbalu sve moguće.

hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Real sada slavi rekord, a pre četiri godine u ovo vreme popio je pet komada na Nou Kampu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2014

Kraljevski klub protiv Malage upisao 16 uzastopnu pobedu i nedostaju mu još dva trijumfa da "obori" učinak Barselone iz sezone 2005/06..Fudbal je čudna, neobična, ali pre svega lepa igra. Madridski Real u subotu je u Malagi došao do 16. uzastopne pobede i postavio novi klupski rekord, a 29. novembra...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.