OBRT KAKVOM SE NIKO NIJE NADAO! Fulam NE DA Mitroviću da ide, gradili su tim oko njega, sada ga ne puštaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 15:16

OBRT KAKVOM SE NIKO NIJE NADAO! Fulam NE DA Mitroviću da ide, gradili su tim oko njega, sada ga ne puštaju

Svesni da im je najvažniji igrač.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović, i dalje je igrač londonskog Fulama, te od odlaska u Saudijsku Arabiju za sada nema ništa.

Prema pisanju stranih medija, transfera neće biti, iako je najpre javljeno da je Al Hilal za 30.000.000 evra doveo napadača Orlova.

Navodno, Fulam je odbio ponudu i ne pada im na pamet da puste snažnog špica da ode iz kluba. Gradili su tim oko njega u Čempionšipu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Premijer ligi im je takođe bio jedan od glavnih igrača i žele da nastavi da obara rekorde u crno-belom dresu.

Ipak Aleksandar Mitrović želi da ide i tu nastaje problem, Fulam bi ga zadržao, ali još uvek ništa nije gotovo

Al Hilal je već aktivirao jednu srpsku transfer bombu, pošto je doveo Sergeja Milinković-Savića iz Lacija i za taj transfer je ukupno spremio 150.000.000 evra.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.