OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN PRVIM DELOM: Jasikevičijus POHVALIO Srbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 00:24

OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN PRVIM DELOM: Jasikevičijus POHVALIO Srbina

Duel 9. kola elitnog evropskog klupskog takmičenja.

Košarkaši Barselone su pobedili Partizan sa 79:68 u meču devetog kola Evrolige. Nosili su se crno-beli u prvoj deonici, ali posle toga je vilo jasno da će Katalonci rutisnki slaviti.

- Teška utakmica. Verujem da smo odigrali jako dobro prvo poluvreme. Ofanzivni skok za nas je bio najveći problem. Bez adekvatne reakcije na tu statističku kategoriju, jednostavno nismo mogli više - kratko je poručio Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle meča.

Utakmicu je prokomentarisao i strateg Katalonaca Litvanac Šarunsa Jasikevičijus.

- Počeli smo poprilično mlako, a zatim smo odigrali sjajnu drugu četvrtinu i ofanzivno i defanzivno. To se nastavilo u nastavku utakmicu. Danilo Anđušić ih je vratio u utakmicu, ali pobedili smo. Najvažnije za nas je što smo pobedili posle dva poraza i imamo razloga biti sretni.

EVROLIGA - 9. KOLO

Utorak

Monako - Fenerbahče 93:96

Alba - Crvena zvezda 84:88 (pp)

Makabi - Olimpijakos 90:84

Olimpija Milano - Efes 51:80

Valensija - Real Madrid 73:80

Barselona - Partizan 79:68

Sreda

ASVEL - Bajern (20)

Panatinaikos - Virtus (20)

Baskonija - Žalgiris (20.30)

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.