OBRADOVIĆ: Svesni smo značaja utakmice protiv Budućnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 14:21

OBRADOVIĆ: Svesni smo značaja utakmice protiv Budućnosti

Meč u Podgorici igra se u 19 časova.

 U poslednjoj utakmici regularnog toka ABA lige, crno-beli će sutra od 19 časova igrati u Podgorici protiv Budućnosti, a trener Željko Obradović kaže da utakmica ima ogroman značaj, jer bi crno-beli pobedom obezbedili prvo mesto i prednost domaćeg terena do kraja plej-ofa.

Obradović je rekao da očekuje da Budućnost zaigra drugačije posle promene trenera.

 - Poslednja utakmica, svesni smo njegog značaja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ono što je bitno pred tu utakmicu je to da smo mi napravili skauting, ali je činjenica da je Budućnost promenila trenera i da će sigurno biti nekih novih stvari u njihovoj igri. Na nama je da probamo na samoj utakmici da reagujemo i da vidimo da li ima nekih noviteta, što se taktike igre tiče. Zdravi smo, spremni i svesni toga šta nas očekuje protiv ekipe koja ima kvalitet i koja naravno da domaćem terenu igra sasvim drugačije - poručio je Obradović.

Uroš Trifunović pred sutrašnji duel kaže da je svestan šta njegovu ekipu očekuje u Morači.

 - Ovo je najbitnija utakmica u dosadašnjem delu sezone. Želimo da obezbedimo prvo mesto koje nam je jako važno pred početak plej-ofa. Svi znamo koliko dugo Partizan nije bio prvi na kraju ABA lige. Dugo sam ovde, znam kako izgleda gostovanje u punoj Morači i koliko je teško. Dobra su ekipa, koja će sigurno pokazati reakciju na promenu trenera. Mi moramo da budemo fokusirani, da igramo našu igru i ako tako bude, sigurno ćemo odraditi dobar posao - istakao je Trifunović.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović oprezan pred gostovanje Budućnosti: Ovo je za nas najvažnija utakmica!

Izvor: 24sedam.rs, 20.Apr.2023

Trener crneo-belih očekuje težak meč, bez obzira na to što su domaćini nedavno promenili trenera

Nastavak na 24sedam.rs...

Obradović oprezan pred gostovanje u Podgorici: Budućnost kod kuće igra sasvim drugačije, očekujem novitete

Izvor: Danas, 20.Apr.2023

Košarkaši Partizana igaški deo reginalnog takmičenja završavaju sutra u Podgorici (19.00). Trijumfom bi potvrdili prvo mesto pred start plej-ofa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.