OBRADOVIĆ: Srećan sam zbog pobede, ali ima stvari sa kojima nisam zadovoljan

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 08:44

OBRADOVIĆ: Srećan sam zbog pobede, ali ima stvari sa kojima nisam zadovoljan

Važan trijumf crno-belih.
Košarkaši Partizana su zabeležili pobedu u 30. kolu Evrolige, pošto su u Beogradu savladali Baskoniju sa 87:83. Tako su crno-beli mnogo poboljšali šanse da dođu do tako željenog desetog mesta i plasmana u plej-in.
Svakako da je posle susreta bio zadovoljan trener Partizana Željko Obradović, ali jasno je morao i da ukaže i na loše stvari u njegovom timu.
- Srećan sam zbog pobede, ali ima stvari sa kojima nisam zadovoljan. Posebno sa ta dva poseda kod kojih smo "uhapsili" loptu. Poslednji napad je bio korektan i sreća je ovog puta bila na našoj strani - rekao je posle susreta Obradović.
Evroliga, 30. kolo:
Efes – Olimpijakos ...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.