OBRADOVIĆ PRED POČETAK PLEJ-OFA: Naš glavni cilj je ABA liga

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 17:10

OBRADOVIĆ PRED POČETAK PLEJ-OFA: Naš glavni cilj je ABA liga

Fokusiraju se na Jadran.

Košarkaši Partizana su završili učešće u Evroligi i pred sobom imaju početak ABA lige, gde će u četvrtfinalu igrati protiv SC Derbija. Prva utakmica ove serije se igra u Pioniru, umesto u Areni, pa će se potom serija preseliti u Podgoricu.

Partizan je ogroman favorit, crno-beli su regularni deo ABA lige završili na prvom mestu, dok je SC Derbi do plejofa došao sa osmog mesta.

Trener crno-belih, Željko Obradović, ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred ovaj meč da je njihov glavni cilj za ovu sezonu ABA liga.

- Primarni cilj koji smo imali ispred sebe je ABA liga, pretpostavljam da ćemo biti na nivou motivacije kao i do sada, možda čak i motivisanije. Igramo protiv ekipe s okjom smo igrali zanimljive utakmice, gde su oni uvek imali izvanrednu utakmicu. Očekujem da će biti tako i ovog puta, a pogotovo jer su imali dosta dana da se pripreme. Poštovanje veliko prema protivniku, ali naravno, želja je da pobedom krenemo plejof ABA lige - rekao je Obradović.

Iskusni trener je rekao i kako mu je bilo da sprema meč posle majstorice u Madridu, gde su crno-beli zabeležili poraz.

- Dali smo igračima slobodan dan i već od prvog treninga smo pričali o ABA ligi, zamolio sam sve ljude iz stručnog štaba i igrača da se ne vraćamo na Evroligu i da razmišljamo o tome što je ispred. Ja lično sam okrenuo list, ja stvarno ni sa najintimnijim prijateljima ne pričam o Evroligi. To je jedini način, nama je pre početka sezone glavni cilj, primarni, bila ABA liga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.