OBRADOVIĆ: Obaveza je da vratimo navijačima za fantastičnu podršku

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2023, 20:13

OBRADOVIĆ: Obaveza je da vratimo navijačima za fantastičnu podršku

Trofejni strateg konkretan.

Trener Partizana željko Obradović bio je prezadovoljan posle prijateljske utakmice sa španskom Fuenlabradom koja je odigrana na otvorenom terenu Tašmajdana pred punim tribinama.

- Ovo su najlepše utakmice za igranje. Prošle godine smo tamo gostovali i prelepo se proveli, pokušali smo da vratimo ovde gostoprimstvo. Zadovoljan sam kako su ih igrači i navijači prihvatili, sve ostalo je nebitno – istakao je Obradović za Sport klub. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Crno-beli su predstavili novi tim pred beogradskom publikom.

- Fantastična atmosfera, znamo da ljudi veruju u nas. Navijači su napravili spektakl i naša obaveza je da im vratimo tako što ćemo dati sve od sebe – zaključio je Obradović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.