OBRADOVIĆ OTKRIO: Zbog OVOGA sam prihvatio Zvezdu - odmah me nazvao Vujošević!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 10:07

OBRADOVIĆ OTKRIO: Zbog OVOGA sam prihvatio Zvezdu - odmah me nazvao Vujošević!

Novi trener crveno-belih otvorio dušu.

Novi trener KK Crvena zvezda, Saša Obradović, otkrio je nekoliko zanimljivih detalja o sebi, ali i o karijeri. Gostujući u emisiji RTS-a "Oko", košarkaški stručnjak je otkrio zbog čega je tačno prihvatio ponudu tima sa Malog Kalemegdana.

Obradović je istakao da će večiti derbi oživeti rivalstvo Andree Trinkijerija i njega, koje je započeto u Nemačkoj.

- Tada su bile drugačije okolnosti. Bamberg nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio ono što je sada. Imali su velika očekivanja i brojne sponzore. Sa druge strane, Alba je imala neku svoju porodičnu priču, nismo imali imperativ pobede", rekao je Obradović.

Navijači Zvezde su ga srdačno dočekali dok je vodio Albu, što mu je nateralo suze na oči.

- To je bio poseban trenutak, nisam imao nikakvu pripremu - rekao je Obradović.

Sada su se putevi, konačno, ukrstili i Obradović je preuzeo Zvezdu. A šta mu je bilo najvažnije prilikom odluke?

- Važno je da se odrede prioriteti, da se znaju ciljevi, da imamo dobar tim, da ekipa bude sastavljena od igrača koji imaju jak karakter - rekao je Obradović i otkrio da ima ogromnu podršku čelnika kluba.

- Pritiska nema, ali dilema uvek postoji. Različite su bile reakcije na to što sam prihvatio da dođem u Zvezdu. Mene je, pre svega, pravi sportski motiv vodio, pored toga što sam deo Zvezdine velike zajednice - istakao je Obradović.

Sreću mu je poželeo i nekadanji trener Duško Vujošević.

- Poželeo mi je sreću. Bio mi je trener i od njega sam dosta naučio. Postoji obostrano poštovanje među nama - rekao je Obradović i uz osmeh rekao da nisu pričali o Zvezdi i Partizanu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska atletičarka Dina Ašer Smit

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.