OBRADOVIĆ OPTIMISTIČAN PRED EFES: Igramo devetu utakmicu u 20 dana, a ovo nam je cilj

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 16:36

OBRADOVIĆ OPTIMISTIČAN PRED EFES: Igramo devetu utakmicu u 20 dana, a ovo nam je cilj

Crveno-beli dočekuje jednog od favorita takmičenja.

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da će njegova ekipa pokušati da nametne svoj ritam protiv Efesa (četvrtak, 19.00) u utakmici 11. kola Evrolige.

Liverpul je u prošlom kolu samleo Atalantu u Begramu sa 5:0, ima devet bodova posle tri kola i gol-razliku 8:0. Večeras (21.00) će na Enfildu, opet protiv Atalante, pokušati da i teoretski obezbedi prolaz u osminu finala. Kvota na keca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 1,70, a na kombinazziju 1&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Atalanta.

- Naš cilj je da pokušamo da nametnemo naš ritam, igramo našu igru i pokušamo da ih napadnemo. Važno mi je, što uvek ističem, da pokažemo dobro lice, pokazali smo da sa svima možemo da igramo i da imamo kvalitet. Nadam se i da ćemo pronaći tu dodatnu energiju koja će nam biti izuzetno važna, jer će nam ovo biti deveta utakmica u periodu od samo 20 dana, što je ogromno opterećenje za ekipu - rekao je Obradović za sajt kluba.

Šef stručnog štaba crveno-belih ima samo reči hvale za tursku ekipu.

- Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Evroligi, pravljena za najviše ciljeve i domete. Čak i sa problemima o kojima se govori, to je izuzetno respektabilan sastav koji ima ogroman kvalitet na svim pozicijama - kazao je Obradović.

Košarkaš kluba sa Malog Kalemegdana, Dejan Davidovac, rekao je da Zvezdu čeka teška utakmica.

- Ove godine nisu startovali prema planu, imaju već četiri poraza, ali zna se šta im je cilj, šta mogu i kakav kvalitet poseduju. Imaju nekoliko povredjenih igrača, ali i bez njih to je vrlo jaka ekipa koju predvodi Šejn Larkin. Moerman, Simon, Anderson... Ne znate odakle preti veća opasnost. Naše je da se dobro pripremimo, nismo imali mnogo prostora, otežavajuća okolnost je i da smo se mnogo potrošili u prethodne dve i po nedelje, ali igraćemo čvrsto i želimo da ovaj izuzetno težak period koji je iza nas završimo na najbolji mogući način - istakao je Davidovac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.