OBRADOVIĆ OPREZAN: Partizan spreman da se osveti za izgubljen trofej

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 15:53

OBRADOVIĆ OPREZAN: Partizan spreman da se osveti za izgubljen trofej

Za sve učenike osnovnih škola je obezbeđen besplatan ulaz uz dokaz identiteta.

Košarkaši Partizana će u ponedeljak dočekati Studentski centar u  meč 11. kola ABA lige. Utakmica u Štark areni počinje od 20 časova, a crno-beli su za sve učenike osnovnih škola obezbedili besplatan ulaz.

Jedino što je potrebno, jeste da deca na ulazima pokažu đačku knjižicu, pasoš ili neki drugi dokument koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrđuje njihov identitet i godine.

Trener Partizana Želimir Obradović ističe da je svestan kvaliteta crnogorske ekipe.

- Studentski centar je ekipa koja zaslužuje svaki respekt. Igrali smo sa njima to finale ABA Superkupa i izgubili u jednoj izvanrednoj utakmici. Svesni smo kvaliteta koje oni imaju, probali smo da se osvežimo u ovih par dana posle utakmice u Evroligi i da se pripremimo da odigramo najbolju moguću utakmicu sutra - naglasio je Obradović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Studentski centar je ekipa koja zaslužuje svaki respekt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2023

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je pred sutrašnji duel protiv Studentskog centra u okviru 11. kola ABA lige da je to ekipa koja zaslužuje svaki respekt.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.