OBRADOVIĆ OPREZAN PRED HIMKI: Osim PLEJA svi su na okupu! Oni su tim za TOP 8

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 14:30

OBRADOVIĆ OPREZAN PRED HIMKI: Osim PLEJA svi su na okupu! Oni su tim za TOP 8

Duel je na programu u petak.

U utakmici 6. kola Evrolige igraju ruski Himki i Crvena zvezda. Meč se igra u petak u Rusiji od 18 časova po srednjeevropskom vremenu.

Bajern je sjajno otvorio sezonu Evroligi s Trinkijerijem na klupi, ima skor 4-1 i trenutno je na prvoj poziciji.  Večeras (21.00) gostuje Real Madridu, koji ima mnogo problema i trenutno ima skor 1-4. I pored svega, kvota na Real je 1,30, a na Bajern čak 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Real - Bajern.

- Himki u dosadašnjem toku sezone nije pokazao pravo lice, korona virus i njegove posledice su ih poremetile i verujem da protiv nas vide šansu da se vrate na pobednički kolosek - izjavio je trener košarkaša Crvene zvezda Saša Obradović.

Himki je izgubio svih pet mečeva na startu elitnom takmičenja, dok Zvezda ide u Rusiju sa skorom 2-2.

- Konačno su svi zajedno, sem Stefana Jovića, cela ekipa je na okupu. Verujem da ovu utakmicu vide kao priliku da se vrate. Mi ipak treba da razmišljamo samo o nama. Verujem da fizičkom igrom možemo da im pariramo i tu je naša šansa za pobedu. Himki je, ako ne ekipa za F4, za TOP 8 sigurno, takav je roster, ali ponavljam, mi imamo svoje probleme, adaptacija Terija i Ročestija, period prilagođavanja O Brajanta, koji je potreban uz nesumnjiv kvalitet koji poseduje - rekao je Obradović za klupski sajt.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.