OBRADOVIĆ JE NAJPAMETNIJI ČOVEK: Samo Željko i Lebron su na tom NIVOU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 10:27

OBRADOVIĆ JE NAJPAMETNIJI ČOVEK: Samo Željko i Lebron su na tom NIVOU

Svakome bi prijale ovakve reči.

Košarkaš Valensije Derik Vilijams izjavio je da je srpski trener Željko Obradović najpametnija osoba koju je upoznao.

Vilijams i Obradović sarađivali su jednu sezonu u Fenerbahčeu, a zajedno su osvojili trofej u turskom kupu 2020. godine.

- Željko je odličan trener. Zna sve o košarci, on je verovatno najpametnija osoba koju sam ikada upoznao. Po mom mišljenju, postoje samo dve osobe koje su na tom nivou znanja o košarci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Lebron Džejms i Žejlko Obradović. Oni znaju sve o protivničkim ekipama i igračima - rekao je VIlijams za NBA Spain.

Američki košarkaš istakao je da te trener kao što je Obradović tera da radiš mnogo više i da mu je na tome zahvalan.

- Njegova ljubav prema košarci je najveća koju sam ikada video. On je trener i učitelj u isto vreme. Uči te da igraš na pravi način, bez obzira da li ti se to sviđa ili ne. Zbog toga ga toliko poštujem toliko - zaključio je Vilijams.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda, supruga fudbalera Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.