OBRADOVIĆ GRMEO NA TAJM-AUTU: Kada sam vam rekao ovo? NIKAD! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 11:32

OBRADOVIĆ GRMEO NA TAJM-AUTU: Kada sam vam rekao ovo? NIKAD! (VIDEO)

Besneo tokom utakmice u Podgorici.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović nije bio zadovoljan uprkos pobedi njegovog tima nad Studentskim centrom na gostovanju čime je izborena majstorica četvrtfinala ABA lige.

žCrno-beli su uz mnogo muke pobedili crnogorsku ekipu sa 81:79 u Podgorici, a ko je učesnik polufinala saznaćemo u ponedeljak u Beogradu.

Trojkom Džejmsa Nanelija sprečen je debakl igrača Željka Obradovića, jer bi porazom Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispao iz plej-ofa i tako završio sezonu.

Koliko je Obradović bio ljut na utakmici dok je gledao kako njegov tim greši bilo je jasno na jednom tajm-autu, gde je besan  upitao igrače zašto igraju odbranu kakvu im nije rekao da igraju.

- Ovo moraš da kontrolišeš. Nikad nisam rekao to. Taj prodor je tvoja odgovornost. Da li sam ikad rekao da igramo  ovakvu odbranu? Da li sam to rekao ikad? - pitao je Obradović.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.