OBRADOVIĆ GOSPODSKI POSLE POBEDE: Sreća je bila na našoj strani

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 23:58

OBRADOVIĆ GOSPODSKI POSLE POBEDE: Sreća je bila na našoj strani

Crno-beli su poveli u četvrfinalnoj seriji.

Košarkaši Partizana savladali su u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige u Madridu Real rezultatom 89:87 (22:22, 26:22, 15:20, 26:23) i tako su došli do prvog trijumfa u glavnom gradu Španije u elitnom takmičenju posle deset poraza.

Posle utakmice je Željko Obradović izneo utiske za televiziju Evrolige.

Naravno, zanimalo je novinara poslednji šut Kevina Pantera.

 - Sreća je bila na našoj strani. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Poverili smo mu taj napad i to je bilo to. Kevin ima svoj šut i koristimo njegov kvalitet u tim situacijama. Teška utakmica je bila, postojala je mogućnost da i Real Madrid pobedi. Jeste, sada je 1:0 za nas, ali to je i dalje samo 1:0. Ipak igramo protiv Reala - rekao je Obradović.

Poznat je kao majstor za završnice, ali ovog puta je pohvale dao igračima.

 - Igrači su odlučili utakmicu - jasan je bio Željko Obradović.

Druga utakmica u seriji koja se igra do tri pobede igra se takođe u Madridu u četvrtak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.