OBJAVLJENA LISTA NAJSKUPLJIH FUDBALERA: Belingem najviše vredi, Mbape ni među 20

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 11:54

OBJAVLJENA LISTA NAJSKUPLJIH FUDBALERA: Belingem najviše vredi, Mbape ni među 20

Erling Haland na drugoj poziciji.

Međunarodni centar za sportske studije (CIES) objavio je listu 100 najskupljih fudbalera, a na provm mestu te liste nalazi se Englez Džud Belingem. Procenjeno je da Belingem, član Real Madrida, vredi 267,5 miliona evra.

Na drugoj poziciji nalazi se bivši Belingemov saigrač iz Borusije Dortmund, sada napadač Mančester sitija Erling Haland čija je vrednost procenjena na 251,2 miliona evra, a na trećoj poziciji je još jedan igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Reala Vinisijus Žunior koji vredi 250,3 miliona evra.

Zanimljiv je podatak da napadač Pari Sen Žermena i francuske reprezentacije Kilijan Mbape nije ni među 20 najskupljih igrača sveta. Njemu za šest meseci ističe ugovor sa Svecima, a procenkjen je na 106,2 milina evra i nalazi se na 27. mestu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.