OBJAVLJEN KALENDAR FORMULE 1: Jedna nova Velika nagrada

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2021, 21:54

OBJAVLJEN KALENDAR FORMULE 1: Jedna nova Velika nagrada

Rekordne 23 trke sledeće sezone.

Međunarodna automobilska federacija (FIA) danas je objavila kalendar za narednu sezonu najbržeg cirkusa na svetu, a u njemu se nalaze rekordne 23 trke.

Sezona će početi u Bahreinu 20. marta, a zatim slede trke u Saudijskoj Arabiji i Australiji. Biće to prvi put od 2019. da Australija bude domaćin Formule 1 pošto je u prethodne dve godine trka otkazivana zbog pandemije korona virusa.

Nova trka u klaendaru je Velika nabgrada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Majamija koja je na programu 8. maja, a osim Australije, posle dve godine se u kalendar vraćaju trke u Japanu, Kanadi i Singapuru. Sledeće sezone neće biti Velikih nagrada Štajerske, Portugala, Katara i Turske koje su domaćini ove sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.