OBEĆALI MILION: Partizanov dželat želi da pazari u Zvezdi - STANKOVIĆ REKAO NE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 20:40

OBEĆALI MILION: Partizanov dželat želi da pazari u Zvezdi - STANKOVIĆ REKAO NE!

Za sada ništa posla.

Prema saznanjima "Mozzart sporta" defanzivac Srđan Babić se našao na listi želja prošlogodišnjeg Partizanovog dželata belgijske Šarlroe.

Predložili su Belgijanci šampionu Srbije da pozajme Babića na godinu dana, i da za tu opciju plate 300.000 evra. Takođe, Šarlroa je želela da u ugovor o transferu sa Crvenom zvezdom unese opciju o obaveznoj kupovini u iznosu od 1.000.000 evra. Vagali su na Marakani, ali su brzo poslali negativan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgovor na adresu belgijskog kluba.

Presudio je stav trenera Dejana Stankovića, koji je čelnicima šampiona Srbije rekao da mu je štoper Babićevih karakteristika i kvaliteta potreban za nastavak sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.