O igračima Reala - dizel traktor, senka i promašaj!

Izvor: Mondo, 28.Feb.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O igračima Reala - dizel traktor, senka i promašaj!

Nemačka legenda bez ustezanja govori o igri "kraljevskog kluba".

Foto: Tanjug/AP/Manu Fernandez

Iako je u prvom poluvremenu stvarao šanse i nagovestio borbu protiv Barselone do kraja, Real Madrid je ipak pretrpeo brodolom na "Santjago Bernabeu".

Barselona je na terenu šampiona Evrope bila precizna, efektna i pobedila je 3:0, čime se plasirala u Kup kralja.

Nakon utakmice, navijači Katalonaca su očekivano oduševljeni, dok su oni kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Madrid u srcu tužni, jer je i prvi meč nagovestio da će "kraljevići" ipak naći način da se izbore sa aktuelnim vlasnikom "duple krune".

Jedan od onih koji su više nego razočarani je i nekadašnji igrač i trener Reala, Bernd Šuster, kontroverzni Nemac koji je poznat po tome da se ne usteže od najstrožih ocena.

Konkretno, on je kao krivce za neuspeh izdvojio tri igrača. Sve iz veznog reda.

"Realov vezni red ne može da nadigra ni vezu Đirone... Toni Kros je dizel traktor", izjavio je on i nije tu stao.

"Rafael Varan je senka od igrača koji je bio. Uvek je pogrešno postavljen. A, Dani Karvahal je ušao u kopačke Alvara Arveloe", dodao je Nemac.

Realovi obrazi bride, a novi "El Klasiko" se bliži i biće odigran već u subotu, na istom mestu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.