O ZVEZDI NI SLOVO: Kampaco blista po povratku u Real - Ovo je moja kuća

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 17:54

O ZVEZDI NI SLOVO: Kampaco blista po povratku u Real - "Ovo je moja kuća"

Nije krio zadovoljstvo.

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco ponovo će zaigrati u dresu madridskog Reala, a po povratku u špansku prestonicu nije krio zadovoljstvo.

On je potpisao četvorogodišnji ugovor sa šampionom Evrope, a u Madrid dolazi posle šestomesečne avanture u Crvenoj zvezdi.

- Znači mnogo meni i mojoj porodici što sam se vratio tamo gde osećam da mi je kuća. Ovde su mi pružili priliku da pokažem kakav sam igrač i večno ću im >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti zahvalan. Smatram da sam bolji igrač nego kao kada sam otišao. Ali to moram da pokažem, iz dana u dan.

⚪️🔙 Las primeras palabras de Facu Campazzo en su regreso al Real Madrid

🗣️ “Significa mucho tanto para mí como para mi familia volver a la que siento que es mi casa. Siempre tuve buenos momentos aquí. Me dieron la oportunidad de mostrarme el jugador que soy y siempre estaré… pic.twitter.com/vnXlEtXECl

— Gigantes del Basket (@GIGANTESbasket) July 18, 2023

- Navijači su mi uvek pokazivali ljubav i trudiće se da ostavim srce na terenu na svakom meču - rekao je Kampaco po povratku u klub.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.