O TOME SE PRIČA: Znate li koga je prvo ZAGRLIO Konor posle pobede? A nije ni supruga, ni obožavateljke...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O TOME SE PRIČA: Znate li koga je prvo ZAGRLIO Konor posle pobede? A nije ni supruga, ni obožavateljke...

Irac brutalno prebio Kauboja.

Irski borac Konor Mekgregor ostvario je drugu najbržu pobedu u karijeri, pošto je za samo 40 sekundi u prvoj rundi razbio Amerikanca Donalda Seronea.

Dugo se čekao Konorov povratak u oktagon, navijači su sa nestrpljenjem iščekivali da vide koliko je pauza od oktobra 2018. godine ostavila traga na Mekgregora, koji se nije borio još od poraza od Habiba Nurmagomedova.

Ispostavilo se da je Irac bio prevelik zalogaj za Donalda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koga je posle meča tešila vidno potrešena baka. I u toj situaciji Konor Mekgregor je pokazao veličinu, postupio je džentlmenski i zagrlio gospođu, izvinjavajući se što je ovako moralo da se završi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika iz meča Konor Mekgregor - Donald Serone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.