O OVOME BRUJI ITALIJA: Miha nosi patike od 400.000 (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 13:33

O OVOME BRUJI ITALIJA: Miha nosi patike od 400.000 (FOTO)

Cena skočila zbog limitirane serije.

Fudbaleri Bolonje, u nedelju su izgubili od ekipe Napolija, (3:1) a u centru pažnje bio je srpski trener Siniša Mihajlović.

Strateg Bolonje na utakmici je nosio poznati brend Najki patika ,,Air Jordan''.

Bologna manager Sinisa Mihajlovic in his Jordans during yesterday's match vs. Napoli 👟 @brkicks pic.twitter.com/xUMDx3rXCu

— B/R Football (@brfootball) March 8, 2021

Radi se o limitiranoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seriji "Off-White X Air Jordan", a patike su puštene u prodaju 2018. godine i koštale su 140 funti.

 Juventusove šanse za odbranu titule u Seriji A sve su manje, pa je za Ronalda i saigrače Lige šampiona prioritet, a večeras (21.00) će pokušati da stignu prednost Porta od 2:1 iz prvog meča osmine finala. Kvota na keca je 1,50, a na pobedu Juventusa sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda), koja bi garantovala prolaz Staroj dami je 2,25.  Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Porto.

One danas koštaju 3.000 funti, s obzirom na limitiranu seriju. U dinarima, patike koje nosi Mihajlović, koštaju oko 411.000.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.