O NJOJ PRIČA CEO SVET: Evo ko je sudija koja je dosudila najbizarniji žuti karton u ISTORIJI fudbala

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 16:19

O NJOJ PRIČA CEO SVET: Evo ko je sudija koja je dosudila najbizarniji žuti karton u ISTORIJI fudbala

Kaznila zbog driblinga

Meč francuske Lige između Liona i Troe (3:1) ostaće upamćen po jednom od najčudnijih kartona u istoriji fudbala, a za sve je zadužena Stefani Frapar, arbitarka koja je promenila istoriju ovog sporta.

Ova 37-godišnja Francuskinja iz Erblea iza sebe ima bogatu karijeru, a kao sudija probila je led lepšeg pola na velikoj međunarodnoj sceni.

Naime, ona je prva žena koja je sudila utakmicu Superkupa Evrope, i to kakvu? U pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio spektakl između Liverpula i Čelzija 2019. godine.

Muči se Barselona od početka sezone, nije to više supersila, a posle remija s Granadom kod kuće, večeras (22.00) gostuje Kadizu, osokoljenom posle trijumfa nad Seltom u gostima. Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kadiz - Barselona.

Zatim je usledilo još veće priznanje. Bila je i prva osoba lepšeg pola koja je sudila meč Lige šampiona, između Juventusa i Dinamo Kijeva prethodne sezone.

Ipak, za sada, kruna karijere stigla je posle nesvakidašnjeg poteza na utakmici Lige 1, gde je igraču Liona Paketi pokazala žuti karton jer je napravio dribling, i time "ponizio" rivala.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Hoana Sanc, supruga Danija Alveša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.